Tradiție și excelență


Gustul inconfundabil al mâncării tradiționale gătită cu dragoste, din bucate „curate”, crescute, cultivate cu grija pentru sănătate în gospodăria noastră sau în cele ale producătorilor din județul nostru, care ne ajută să vă punem pe masa bunătăți gătite după rețetele străbunilor.


 
Ăi mai ocoși gospodari care ne furnizează bucatele

CRETA M SIMION PFA

Caș de oaie, Telemea de oaie, Brânză frământată oaie, Cașcaval cu ardei iute, Cașcaval cu chimion (Săcărea), Cașcaval cu mărar, Cașcaval cu cimbru

Sat Ruștior, nr. 30, Comuna Șieuț


OPREA MARINA MAGDALENA

Caș de vacă, Brânză frământată de vacă, Brânză pișcăcioasă de oi, Telemea de vacă, Telemea de capră, Brânză de burduf, Cașcaval de vaca

Sat Feldru, nr. 949, Comuna Feldru


DROSERA COM SRL

Vinul "Jelna" și "Amprenta Transilvaniei", Roșii, Castraveți

Sat Satu Nou, str. Principala, nr. 17, Comuna Cetate


LACTO SINELLI SRL

Smântână, Lapte de vacă pasteurizat, Brânză fermentată în burduf

Sat Teaca, nr. 672A, Comuna Teaca

Povestea noastră


Povestea noastră cu bunătăți de la Poarta Transilvaniei este una este una tare de demult, povestită de bunicile și străbunicile din familiile noastre, de la care am moștenit dragostea pentru locurile noastre și munca câmpului, pentru tradiții și oamenii locului, respectul pentru pâinea și sarea cu care e musai să ne întâmpinăm oaspeții care ne calcă în bătătură.


Vă invităm să deprindeți gustul inconfundabil al mâncării tradiționale gătită cu dragoste, din bucate "curate", crescute, cultivate cu grijă în gospodăria noastră sau în cele ale producătorilor din județul nostru cu care colaborăm.

Pentru mama noastră, Mica Maria, a împleti bucatele după rețetele vechi ale bunicilor noastre e atât o binecuvântată bucurie, cât și un mod de a le cinsti memoria, de a le mărturisi viată și felul în care au trăit-o. Așa a răsărit ideea, cu un gând bun: să nu ne uităm rădăcinile, istoria și tradițiile, poveștile și …să ne „ținem” neamul!


Și așa am gândit ca tare ne e potrivit noua a împărtăși cu ceilalți istoria, și poveștile și tradițiile și toate darurile cu care Domnul ne-a binecuvântat, punându-le pe masa celor ce trec pe la noi, odată cu „bucatele” cu gust de demult, învârtite cu atâta dragoste, lângă un pahar de vin de pe meleagurile noastre, sau o țuică adevărată, ce iți dezleagă limba și iți bucura sufletul și te îmbie să împărtășești cu drag toate cu Ceilalți.

Iacă, vă invităm și pe domniile voastre să deprindeți gustul inconfundabil al mâncării tradiționale gătită cu dragoste, din bucate „curate”, crescute, cultivate cu grijă în gospodăria noastră sau în cele ale altor vrednici gospodari din județul nostru, care ne ajută să vă punem pe masă bunătăți după rețetele străbunilor.


Str. Principală, nr. 24,
localitatea Bistrița Bârgăului,
jud. Bistrița-Năsăud    Contactează-ne
    pentru o experiență culinară unică
    0753 422 321 - Maria
    0746 779 710 - Ioana